Agjentët e pronave tregtare – Taktikat e territorit dhe KPI për të ndërtuar një agjenci më të mirë

Kur punoni në shitje dhe qiradhënie të pasurive të paluajtshme komerciale, është thelbësore të gjurmoni numrat dhe rezultatet tuaja në zonën lokale. Vetëm në këtë mënyrë do ta njihni sfidën tuaj dhe do të shihni suksesin tuaj. Këta numra do t’ju ndihmojnë gjithashtu të identifikoni ndryshimet në industrinë e pronave komerciale në nivel lokal që duhet të bashkohen në programin tuaj të kërkimit dhe listimit.

Pasuritë e paluajtshme komerciale kanë të bëjnë me monitorimin Shtëpi për shitje nga pronari pa pagese Vlore e numrave, tendencave dhe njerëzve. Shtojini kësaj arsyen që njerëzit të merren me ju dhe ju keni një formulë për ndërtimin e pjesës tuaj të tregut lokal.

Pra, çfarë numrash duhet të monitoroni? Këtu janë disa ide për t’ju ndihmuar të optimizoni njohuritë dhe kuptimin e pronës në territorin tuaj lokal.

Numri i listimeve të disponueshme në zonën lokale në çdo kohë do të duhet të gjurmohet. Për të arritur këto shifra, është e nevojshme të monitorohen tabelat e vendosura në prona së bashku me numrat e listave në internet. Shtojini kësaj reklamat nga gazeta lokale dhe do të keni disa rezultate domethënëse të listimit për t’u monitoruar. Pikërisht çfarë po del në treg tani dhe çfarë lloj prone tërheq më shumë pyetje?

Çdo ditë dhe çdo javë duhet të gjurmoni numrin e listave që shiten ose jepen me qira dhe rezultatet që ato kanë arritur. Kjo është më e vështirë për t’u bërë duke qenë se disa nga ato listime janë me agjenci të tjera. Natyra konfidenciale e transaksionit të pronës e bën të vështirë të kuptohen termat dhe kushtet përfundimtare të rezultatit përfundimtar të shitjes ose qirasë. Potencialisht, detajet përfundimtare të transaksionit të pronës ka të ngjarë të dihen dhe mbi këtë bazë ato do të jenë dëshmi të krahasueshme për listimet e ardhshme të pronave.

Niveli i kërkimit të pasurive të paluajtshme komerciale çdo ditë dhe çdo javë do të priret në një model. Do të zbuloni se ka ditë më të ngarkuara gjatë javës për kërkime hyrëse për ju dhe zyrën tuaj të pronës. Zakonisht niveli më i lartë i aktivitetit do të jetë periudha ndërmjet të mërkurës dhe të premtes. Modele të tjera do të shfaqen gjithashtu si ndikimi i festave publike. Ky informacion ju lejon të zgjidhni ditët më të mira për të reklamuar dhe promovuar pronat për shitje ose me qira.

Koha në treg në lidhje me transaksionin e qirasë dhe transaksionin e shitjes do të jetë gjithmonë relevante. Ju gjithashtu mund t’i ndani këto numra në llojet e pronave dhe vendndodhjen. Duke pasur parasysh se tregu aktual i pronave në përgjithësi ndikohet nga disponueshmëria e financave dhe ndjenja ekonomike kombëtare, këto shifra do të jenë shumë të rëndësishme kur bëhet fjalë për kohën ideale të listimit dhe kohëzgjatjen e listimit mesatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *